beyondcom.se | www.make-it.se 
 

10 svensk i elitklassen på 5-dagars!

Jag tappade två placeringar på sista etappen av 5-dagars. Från 12 plats till 14. Med det var jag 10e svensk. Jag gjorde några missar och några mindre bra vägval. Men totalt sett är jag ändå väldigt nöjd med veckan. Att ha A-landslagslöpare efter sig i resultatlistan händer ju inte varje dag.

Det var ett riktigt bra 5-dagars med tuffa och utslagsgivande banor både fysiskt och tekniskt. Orientering är en sport där man förutom bra kondition måste ha huvudet med sig. Det spelar ingen roll hur fort man springer om man gör för många och stora misstag.

Jag skall springa några tävlingar till i höst, bla någon av DM tävlingarna i Västergötland samt medel och stafett SM. Det skall bli riktigt roligt.

Tyvärr har jag blivit sjuk. Ont i halsen, hosta och allmänt matt i kroppen så nu får jag vila någon dag.