beyondcom.se | www.make-it.se 
 

7a på SM-stafetten! Nu väntar Andermatt.

I gårdagens SM-stafett i Målilla blev det en sjunde plats för hos UOK herrar. Erik Öhlund inledde bra på första sträckan och växlade som 14 man, 30 sek efter ledande lag. Han var sist in i tätklungan som hade fått en lucka på nästan 2min på nästa lag. Peter Arnesson sprang sedan andra sträckan och plockade till 11e plats. Dock tappade han några minuter och jag fick gå ut drygt 4 min efter ledande Malung Skogsmårdarna. Jag fick till ett riktigt bra lopp (hade strax under timmen på 10,9km) och plockade alltså 4 placeringar. I mål visade sig att det bara skilde en knapp minut upp till tredje plats och att jag hade den 5e bästa tiden på sista sträckan. Till fjärde sista kontrollen gjorde jag tillsammans med 4 andra lag en liten miss som vi tappade 30-40sek på. Även till tredje sista tappade jag 15-20sek på ett mindre bra rakt på vägval. Att missa så lite på en bana brukar jag vara klart nöjd med men just igår känndes det lite synd då det var så lite som skilde fram till medalj. Jag känner mig pigg i löpningen och har bra flyt i orienteringen vilket gör att det är lite trist att inte kunna vara med på militära-VM som går denna vecka. För min del blir det nu läger i Andermatt tillsammans med militära landslaget i skidor och skidskytte.