beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Guld och brons på DM!

Igår blev jag trea på medel-DM. Vänersborgarna David Bejbom och Tommy Andersson var före mig i resultatlistan. Jag fick inte till orientering i den snabba och kluriga Skaraterrängen. Det blev inga stora missar men många små. Jag lärde mig alla fall en hel del på gårdagens lopp och idag på stafetten stämde det betyligt bättre. Peter Arnesson, Marcus Kvarndal och jag lyckades slå Vänersborg med 4sek. Peter och Marcus gjorde båda bättre lopp än igår och jag gick ut på sista drygt 3min efter Vänersborg som hade toppat sitt lag på de båda första sträckorna. Det gick ju att ta ikapp 6min i fredags så jag hade inte gett upp hoppet om guld utan gav allt från start. Det dröjde dock ända till nästa sista kontrollen innan jag kom ikapp Värnesborglöparen. Från den var det 100m till sista och sen en spurt på 200m till mål. Jag fick lucka direkt och kunde föra oss till en skön seger. Om två veckor är det dags för SM-stafett. Då blir det tuffare motstånd och en helt annan terräng typ. SM avgörs i Målilla i Småland. UOK vann även D21 stafetten så de vart en riktigt lyckad dag för oss.