beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Ing2 vann FM-budkavlen!

Försvarsmaktsbudkavlen genomförs som en tvådelad stafett med 2 nattsträckor och 3 dagsträckor. Efter nattsträckorna ledde vi Ing2are med några sekunder före I19 (Boden) och F17 (Ronneby). Första dagsträckan var rak och lagen höll mer eller mindre ihop hela sträckan. I mål skilde det 45sek till I19 favör. På fjärde sträckan gick sedan F17 Johan Håkansson ifrån I19 och Ing2 med 6 minuter. Jag fick alltså verkligen jaga på sista sträckan. Kombinationen av att jag fick till ett bra lopp och att F17s Tomas Johanesson missade lite gjorde att jag kom ikapp efter drygt halva sträckan. Jag fick direkt lucka på Tomas och kunde föra Ing2 till segern. Det var skönt att få till det efter 2 andra platser i de sensaste FM-budkavlarna för oss. I morgon väntar medel-DM och på söndag stafett-DM med UOK. Jag är lite seg i benen så för se hur de går.