beyondcom.se | www.make-it.se 
 

MTB läger med mig och Christofer Stevenson i Ulricehamn

2014 gjorde jag ett försök att att sätta rekord i EN Svensk Klassiker. Då tog jag hjälp av några mentorer på cykel, simning och löning för att lyckas. På cyklingen tog jag hälp av SM vinnaren Christofer Stevensson och han cyklade också i samma grupp som mig runt sjön. Nu går vi ihop och arrangerar MTB läger tillsammans i Ulricehamn i augusti. Vi har båda tävlat på hög nivå under många år och lärt oss massa. Nu är målet att dela med oss av dessa kunskaper! Christofer har varit tvåa på Cykelvasan så han har bra koll på MTB också. Vi tar också med oss Cykelvasa vinnaren Johan Landström som ledare. Nedan följer information om lägret.


Mountainbikeläger på Lassalyckan i Ulricehamn, 19-21 augusti Ta hjälp och inspireras av några av de mest meriterade personerna inom cykel samt långlopp Christofer Stevenson, Johan Landström och skidåkaren Oskar Svärd.

Oavsett vilken nivå du befinner dig på erbjuds lärorika träningar, föreläsningar och gemenskap i fin mountainbiketerräng på Lassalyckan. På området avgörs långloppscupen Mitsubishi MTB Challenge sista deltävling i samband med Västgötaloppet Cykel.

Boende med helpension på Hotell Bogesund i centrala Ulricehamn. Pris 3250 kr (del i dubbelrum).

Max 30, minimum 15 deltagare (först till kvarn…).

Kostnad exklusive boende och frukost 2250:-. (exklusive boende, men inklusive alla måltider 2400:-)

Preliminärt program

Fredag: Kl. 14, Välkomstfika. EM: Ledarlett frivilligt pass. Kväll: Föreläsning, En svensk Rekordklassiker med Oskar Svärd, presentation av ledare och program.

Lördag: FM: Teknikpass, indelat efter nivå och erfarenhet. Lunch: Föreläsning, grundläggande träningslära, konditionsidrott. EM: Intervaller, indelat efter nivå och erfarenhet. Kväll: Föreläsning, tävlingsförberedelser.

Söndag: Träning/genomkörning av de olika banorna inför Västgötaloppet. Lunch och gemensam avslutning.

Ledare och föreläsare

Christofer Stevenson, med b.la. en 2:a plats från Cykelvasan, flertalet SM-medaljer inom cykel och har cyklat runt Vättern på 6:33.

Johan Landström, med b.la. vinst i Cykelvasan, även han innehar flertalet SM-medaljer inom cykel.

Oskar Svärd, b.la. trefaldig Vasaloppsvinnare och innehar rekordet på En Svensk Klassiker 13.57.16.

Övriga ledare/föreläsare med akademisk idrottstränarbakgrund, samt erfarenheter från b.la. norska skidskyttelandslaget och svenska cykellandslaget.

För mer information och anmälan kontakta: info@stevenson.se och se 

http://www.stevensonsport.se/sv/traningslager-stevenson-svard-cykel-mountainbike-ulricehamn.html