beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Nu har jag flyt!

Sista veckan har allt stämt till 100%. I tisdags förra veckan blev jag Försvarsmaktsmästare i Orientering induviduellt och två dagar sedan även i stafett! Tävlingarna arrangerades av I19 som ligger i Boden.

Seger nr 3 kom sedan i Salomon Trail tour i lördags. En väldigt rolig tävling i krävande terräng och för en orienterare välbekant underlag med våta myrar, småstigar, spångar, stenar och hällar..

I söndags blev det sedan DM seger i stafett ihop med mina klubbkamrater i UOK. Jag sprang sista sträckan och fick gå ut i ledning ihop med Vänersborg och Hestra (som hade segraren på medel DM från dagen innan på sista sträckan). Jag drog ifrån mer eller mindre direkt och gjorde sedan ett säkert lopp i stort sett utan missar. Det blev seger med 2,5min!

Tid, längd och medelpuls på passen: (orientering fågelvägen mellan kontrollerna)

FMM individuellt, 53min, 8,5km, 170 i snitt

FMM stafett, 38min, 7,3km, 171 i snitt

Salomon Trail tour, 45min, 11,1km, 173 i snitt

DM stafett, 46min, 8,3km, 165 i snitt

Min maxpuls är ca 185.

Totalt 16 timmar under veckan (2 styrkepass och 4 fartpass, 5 distanspass)

Denna vecka blir det mer fokus på mängdträning!