beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Nytt År! Jizerksa dags!

Sitter i Köpenhamn på väg mot Jizerska Padesatka i Tjeckien. Först gången jag åkte det var 2002, alltså 14 år sedan nu... Då blev det en tredje plats efter Raul Olle och Recaz. Året efter, 2003, tog jag min första seger i långlopps-VC och min första seger Jizerska. Det har blivit två till så många fina minnen finns från denna tävling som normalt går på en fin 5 mils bana. Start i byn Berdichov och mål på samma ställe. Där mellan går banan upp på berget Jizerka (ca 350hm).

I år blir det inte ordinare banan utan 15 varv på en rundbana för att få till de 50km. Trist med snöbristen men skoj dte blir lopp!

Det blir mitt sista Jizerksa på denna nivån. Jag ska njuta av loppet och få ut det jag har i mig!!

Start kl08.30 på söndag morgon!