beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Säsongen är igång!!

21 november drog jag på mig tävlingsdräkten för första gången i "skarpt läge" denna säsongen. Det var i Bruksvallarnas 10km klassisk lopp, tillika VC uttagning. Senaste åren har man jobbat med banorna i Bruksvallarna och gjort dem tuffare för att bättre passa in mot dagens VC banor. 

Mina tankar kring långloppssäsongen är mycket stakning så bestämde mig för att det var lika bra att göra det på detta "kortlopp" också, även om det inte var snabbaste sättet för mig att ta mig runt. Men det blev en väldigt bra träning för mig och det gick riktigt bra!

13 plats dryga minuten efter Johan Olsson blev en positiv överraskning efter allt strul jag haft under september och oktober med min ljumskskada som gjort att jag inte unnat träna som jag velat. Formen dagarna före loppet vcar verkligen upp och ner. Ena dagen kändes det helt okej men nästa var jag trött och seg som bara den.... 

Det var väldigt speciellt för mig att dra på mig Tvärreds IF tävlingsdräkten. Jag är uppvuxen i Tvärred, gått i skola där, börjat åka skidor där och fått massa hjälp av klubben och dess duktiga ledare. Att nu efter 16 år i andra klubbar få komma tillbaka till klubben och få avlsuta min karriär där känns stort!

Snön låter vänta på sig på de flesta platser tyvärr... Hoppas för alls skull att det blir en bra vinter både i norra och södra Sverige. Det är ju i södra Sverige mest människor bor och där finns det på många håll ett jätte intressse. Så kom igen nu snön... En vit jul till alla!

Före jul så bär det iväg till Livingo med Team Coop för de två första deltävlingarna i Swix Ski Classics. LaSgambeda körs i klassisk stil på söndagen (förkortat långlopp 35km) och på lördagen kör vi för första gången teamtävling i SSC.

Längtar till att tävla med laget!