beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Stakmaskin = Thorax Trainer!

Nu har jag själv sett sammandraget från Marcialonga på SVT play. Så skoj att SVT har börjat sända långlopp. Nu kan vi bara hoppas på att de snart kommer att sända dessa lopp live som vissa andra nationer gjorde i helgen. Har även läst lite tidningar och sett och hört att det pratats om att jag tränat i en stakmaskin. Det är helt riktigt och jag tycker de fungerer väldigt bra. Då det finns lite olika typer så vill jag berätta att det är den danska maskinen som heter Thorax Trainer som jag använt mig av. Jag har under åren provat flera varianter men det finns ingen som är lika skidlik som Thorax Trainer. En maskin som alla gym med "skidinriktning" borde ha! Hör gärna av er till mig så kan jag berätta mer om den eller kontakta leverantörerna direkt.