beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Träning på Väst (bäst) kusten!

Efter träningslägret i Torsby som verkligen kändes i kroppen åkte jag till Falkenberg och famlijen Svärds lilla stuga. Kari slöt upp och vi var där en dryg vecka och tränade, solade och badade!

Det var inte riktigt samma värme som tidiagre men när temperaturen i havet är 22-23 grader ska man verkligen inte klaga. Vilken galet fin sommar de varit i år, det är något att ta med sig in i hösten när kylan och regnet kommer.

Jag inledde vistelsen i Falkenberg med en vilodag följt av två dagar med lättare träning innan det var dags att skruva upp besastningen igen...

Har ju inte varit helt nöjd med löpningen efter all cykling i våras så bestämde mig för att ta tag i det ordentligt! Det blev 10,5mil löpning (obanat, stig, grusväg, asfalt och löparbana) fördelat på 4 pass. 2 långa pass på 28 och 33 km och två intervallpass. Ett på bana där jag körde 200, 400 och 800 meters intervaller och ett på ett löparspår där jag körde 5*8min med 2min pause.

Förutom löpningen så körde jag två riktigt bra styrkepass på motionshuset (ett redcord och ett maxstyrke pass) och 3 rullskidppass med bra längd. På ett av passen som var 65km avslutade jag med 30min (13km) hårdkörning på slutet.

Och så gjorde jag säsongens sista cykelpass på 12mil med Peter Carlsson. Tack för en fin tur Peter!

Efter Falkenberg blev det tillbaka till Eksjö och två veckor med jobb innan det är dags för Alliansloppet och tjänstledighet från Försvarsmakten. Nu blir det egen träning och team chefs jobb för hela slanten fram till 1 april.