beyondcom.se | www.make-it.se 
 

Tvåa på Hallands 3-dagars!

Som ni ser så har min hemsida fått ett lite annat utseende. Hoppas ni liksom jag gillar den. Den är lite lättare för mig och sköta och tex ska jag kunna lägga ut bilder i samband med nyheter. Tiden får visa om jag lyckas med de. Nu var det ett tag sedan jag skrev och ganska mycket har skett. Efter hemkomsten från Ramsau var det först lite vila och en dag på Liseberg med med Gabriel. I fredags så sprang jag första etappen på Hallands 3-dagars. Det var medeldistans och banan mätte 4,8km fågelvägen. Det gick väldigt bra och jag vann etappen med 8sek och hade strax under 30min. Två kom Tobias Noborn. På lördagens etapp var det ombytta roller, Tobias etta och jag tvåa. Dock var jag 3,5min efter. På söndagens jaktstart gick jag således ut 3,5min efter Tobias. Till trean var det från mig 3min. Jag gjorde ett lite mindre bra lopp men behöll min andra plats. Det var en hel del duktiga löpare med så jag är väldigt nöjd med de. Denna vecka blir det mindre träning och jag är i Falkenberg och har hunnit med och sola och bada i havet! På söndag startar 5-dagars i Eksjö.